divendres, 23 de setembre del 2016

Lectura 21. Joan Profe. El Caballero Invisible, de Valerio Massimo Manfredi

Tenim ja un mínim de vuit pares/mares/profes que s'han apropat a mi aquests dies per participar en la nostra proposta literària de Les Mil Lectures. Com que només tenim de moment un llibre, he pensat que seria una bona idea incorporar una segona lectura. Es tracta de El Caballero Invisible, una novel·la històrica curteta que pot donar molt de joc.
D'entrada val a dir que vaig comprar aquest llibret per només 1 euro al mercadet dels diumenges de la Part Alta, pensant més en el bon negoci que havia fet que no pas en el llibre en sí. Una història que vaig llegir en dos passeigs: un dia de mar i un altre de muntanya, ...i és que són només 90 pàgines de cavallers templaris i de viatges a través de les muntanyes ibèriques. Poca plana per a tanta història, però precisa en l'argument i ambiciosa en el misteri. Un final sorprenent, algunes mencions històriques a la nostra llengua catalana i una narració en primera persona que crea força complicitat amb el lector són els punts forts que en destacaria.
Si vols participar a Les Mil Lectures pots trobar-me cada dia a les 9h o a les 15h a la porta de l'església o escriure'm al correu joan@dominiques.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada